6ο Λύκειο Νέας Σμύρνης

Την τρέχουσα σχολική χρονιά 2023-24 ο Όμιλος Βιολογίας-Υγείας στα πλαίσια των δράσεων του, συνεργάστηκε με τον οργανισμό Τipping point στην δράση «Σύγχρονη παροχή φροντίδας υγείας» με σκοπό να συμβάλλει στις πιο σημαντικές αποφάσεις των μαθητών μας για τις ακαδημαϊκές τους επιλογές και για την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.

Oι μαθητές του Ομίλου μέσω live ομαδικών συνεδριών αλληλοεπίδρασαν με επαγγελματίες (μέντορες) του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου:

  1. 13/11/2023 Με τον Δρ.Κυριακούλη, Παιδίατρο εξειδικευμένο στα καρδιαγγειακά νοσήματα, Κλινικός συνεργάτης του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου
  2. 20/11/2023 Με την κα Πάντου, Μοριακή Βιολόγο-Γενετίστρια MSc, Κλινική συνεργάτης του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου
  3. 12/2/2024  Με την κα Κοντομίχη, Νοσηλέυτρια, Κλινική συνεργάτης του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου

Οι μαθητές είχαν τον ρόλο των δημοσιογράφων, υπέβαλλαν ερωτήσεις στον μέντορα μετά από προετοιμασία όλης της ομάδας και συζητούσαν μαζί τους με σκοπό να λάβουν απαντήσεις σε ό,τι τους απασχολούσε.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Οργανισμός μας δώρισε απρόσμενα και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό 11 επιτραπέζιους Η/Υ για την εξοικείωση και χρήση των ΤΠΕ κατά την διαδικασία της μάθησης.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και για την δωρεά τον Οργανισμό Tipping point και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία το επόμενο σχολικό έτος.